Shipping & Returns

Into Forsendelse & Retur:
 ◆ International skibsfart tager inden for 1 uge levering til tiden normalt. Yderligere forsinkelser kan forekomme i månederne fra september til Marts på grund af den høje efterspørgsel og tung belastning på postområdet og skikke. www.europenext.eu er ikke ansvarlig for tab eller beskadigelse af din ordre i transit. Dette ansvar er givet videre til dig, så snart vi afleverer ordren til rederiet.
 Internationale ordrer kan være underlagt importafgifter / afgifter. For information, kontakt venligst dit lokale toldmyndighed. Disse gebyrer skal betales af modtageren af ​​pakken, og som ikke er betalt af www.europenext.eu.
 ◆ Internationale ordrer kan være underlagt importafgifter / afgifter. For information, kontakt venligst dit lokale toldmyndighed. Disse gebyrer skal betales af modtageren af ​​pakken og ikke betales af vores hjemmeside.
 ◆ Vi er en professionel online forhandler, vil alle ordrer blive leveret med rette til din dør. Sørg du er hjemme, når de pakker ankommer til dig.
 ◆ Efter ordrer, bedes du tjekke din e-mail for at læse ordrebekræftelsen, så du bør også spore din ordre online efter vi sendt tracking numrene på dine ordrer.

Into Returpolitik:
 ◆ Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.
 ◆ Alle bestilte varer på vores hjemmeside er nøje til ordet "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i 7 dage."
 ◆ Før nyder nem udveksling og tilbagesendelsespolitik, skal du kontakte os for at returnere shipping adresse, før du sender poster tilbage. Alle elementer sendt tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Alle de returnerede skoene skal sendes til den leveringsadresse, vil vi e-maile dig.
 ◆ Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger her. Vi lover dig den rigtige rækkefølge pakke. Så hvis vender tilbage rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt en afgift på 25% og tilbagevenden shipping gebyr 30 dollar. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.
 ◆ Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller udveksling af rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for forsendelsesomkostningerne.

Into TRADE:
 ◆ Vi accepterer udvekslinger for en anden størrelse eller farve inden 30 dage fra datoen for det oprindelige afsendelse af ordren.
 ◆ Kontakt os venligst med din ordre id og tracking nummer for din ordre. Hvis du ønsker at bytte de elementer for en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion * (pr. person returret) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
 ◆ Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle elementer sendt tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller snavsede elementer vil blive returneret til dig.
 ◆ Vi dækker ikke shipping udgifter til udvekslinger, vil du blive ansvarlig for returportoen og for shipping cost for skibsfarten de udvekslede varer tilbage til dig.
 ◆ Mailen punkt er vi ikke accepterer sko er brugt og jævn slitage.

Into ordreannullering:
 ◆ Hvis du ønsker at annullere ordren, skal du kontakte os med det samme. Annullering gebyr på 25% vil gælde. De fleste ordrer sendes inden for 1-2 dage fra ordredato. Afsendt ordrer kan ikke annulleres.

Into
 SPØRGSMÅL
 Spørgsmål om Fragt og levering, Privacy Policy, eller andet politisk relateret materiale kan rettes til vores medarbejdere ved at klikke på linket "Kontakt os" i menuen i siden.

Tilbage